dimarts, 13 de gener del 2009

Sessio a la PanxaDelBou, això si que mola tiu

Diuen que a la panxa del bou ni neva ni plou, pero es trepa de puta mare. Avui sortida llampec de la facultat a les 4 de la tarda per anar a Sabadell amb el Jordi, que també està de reentrada. Allà ens espera en Llopart.

De fet si ets un asidu al roco de la UPC i veus per primer cop la panxadelbou, flipes colors. Tens tot el que desitjaries, vies amb corda sota desplom, travessies sota cantu gros i un magnific racó de boulder tot ell desplomadet amb sostre inclòs. Vaja una passada. Potser l'únic problema que té és el preu, però suposo que per mantenir un lloc d'aquesta manera calen un mínim de calers perquè no es deteriori a la primera i sigui el màxim de dinàmic possible - cada setmana es curren noves vies pq no t'apalanquis.

Avui ha sigut una mica un dia de tanteig, escalfem fent el joc del tonto, també dit dos mes dos cul de gos, i fem algun 6a sense desplom. Com que l'Oriol i en Jordi ja varen anar-hi el dissabte passat em porten a un 6a+ de desplom, peus lliure, i cantu que t'hi cagues d'uns 30 moviments boníssim. Surt a vista.

Vinga fotem-li una mica més de canya, provem el 6b de més a la dreta encara més deplomat però sense peus lliures, tres pegues i no l'encadeno. La via es realment boníssima, quina llàstima no tenir mes pila per fer-li un altre pegue digne. Té una secció de sostre de 4 o 5 moviments brutals.

Com que no podem desaprofitar el boulder també fem unes sessions de bloc de 10 moviments amb un o dos passos durets, surten quasi tots i acabem amb els braços ben inflats.

Dutxa, ferrocatas i cap a casa. No serà la última visita que hi farem abans de marxar cap a Kalymnos.

3 comentaris:

PGB ha dit...

Colló, neu a fondo!

Això és una bona preparació per Kalymnos!

Pau ha dit...

PGB estem atrapats per la roca, fanatisme a tope :P

Jordi ha dit...

La setmana que ve més!