dimarts, 9 de desembre del 2008

Hawai, bombai no es el paraiso.

Dilluns, útim dia de pont i amb els col.legues fem una visita a la nostra estimada escola del Coll de la Barraca. No em quedarà més remei que apretar les dents i intentar encadenar la Hawai.

L'últim i primer cop que la vaig tastar la vaig trobar assequible dintre de la duresa de la via, l'havia deixat amb un parell de descansos abans dels dos passos de bloc. Ahir la vaig deixar pitjor de com la tenia, els dos pegues que li vaig fotre em van deixar fos i la vaig trobar mes terrible que l'última vegada.

Vaig apretar massa, fins i tot allà on no cal, i tot i que treballo millor en els moments de mes pressió aquest cop em va superar. Ara però soc capaç de fer-ne un anàlisis detallat de tots els seus moviments, abstenir-se si la voleu fer a vista :)

Surts en un primer tram de quatre moviments sobre una placa de regletes fins al sostre, t'aixeques blocant amb una fissura d'esquerra per aixecar peus i anar a cercar una regleta molt petita on ajuntes mans, pujes el peu esquerra i si ets llarg pots arribar a una segona regleta amb esquerra per acabar ajuntant mans, després d'això tens un canto on baixar voltes per encarar el pas mes difícil de la via.

Amb la ma esquerra blocada a sota el sostre treus la ma dreta per xapar la tercera cinta i cerca un canto que l'agafes de lateral invertit i treus el cos al mateix moment que portes la ma esquerra cap dalt al millor cantu. Pujes el peu esquerra i de forma precària pujes el peu dret a una petita pedreta del sostre, com si estiguessis cagant pujes breument el braç esquerra a l'invertit que et permet recolocar el cos i llançar la ma dreta a un lateral amb invertit, xapes.

Encarant el pas clau, foto Montse.

Després venen tres passos fàcils, grau màxim 6b/c. Primer cap a l'esquerra, despres cap a la dreta i despres cap a l'esquerra per arribar a un descans sense mans. Ara toca encarar l'últim pas de bloc, vas a cercar un tridit i l'agafes amb invertit amb l'esquerra, pujes peus i vas a cercar amb la dreta força amunt una pinça molt dolenta que t'ha d'ajudar a pujar una mica mes els peus i llavors et llances amb la ma esquerra a un lateral de mes amunt per després enllaçar amb la dreta a un lateral encara mes bo, xapes i baixes voltes.

Ara ja només et queda la R, un altre pas delicat de 6b+. Pujes peus blocant a sota i creient.ho envies la ma dreta cap a una petita fisura horitzontal, pujes la ma esquerra a un monodit dolent i et llances amb dreta a una petita repisa on despres pots ajuntar mans. Pujes peus i vas a cercar un bidit amb esquerra, bloques pujes peus i xapes la R.

Bona tibada.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

UEP!!! Esperava algun comentari de la hawai... i quin comentari! d'això se'n diu un bon anàlisi. T'haig de dir, pau, que des del dilluns que no he pensat en res més, quin viot!!!! QUIN VIOT!!!! Sé que puc fer-ho millor quan penso que sòc massa agoserada si dic que li veig color; el secret, pau: el descans. La via te n'ofereix uns quants i bons. Penso que si solucionem els dos pasos xungos i no ens tallem allà on es pot parar a descansar la cosa pot ser nostre. Anem allà on es pot el que es vol, la qüestió, el descans i potser una mica més de fe.
Com ho tens divendres??? hi nem?

Pau ha dit...

Bones Montse, divendres justament tinc el dinar de Nadal de l'antiga empresa :(, haurem de deixar-ho per la setmana vinent.

Per cert el dissabte anem cap a Margalef.

Vinga salut

Anònim ha dit...

Epss,
esos fanaticos del setimogrado.. la hawai quan ja la tens una mica probada es redueix a problema de bloc, si surt la sequüència del sostre, la via ha de sortir, pq despres hi ha descans sense mans i tot es mes facil que lo del sostre.

Montse, jo divendres si que tinc intenció d'escalar (plego a la una)....

Anònim ha dit...

EP lluis doncs a escalar s'ha dit!!!! Al coll?? Si proposes un altre lloc d'acord perquè disssabte nem cap al coll segur! Li demano el teu telf al pau i te truco aquesta nit. Pot ser que demà el sergi tingui la tarda lliure i també vingui, però no és segur.
Salut i fins aviat!!!