dilluns, 24 de maig del 2010

La famila bosquiman per Rodellar

Algún titular havia de posar bous. Tot el sant diumenge foten la conya amb el Edu i la Julia sobre les propietats miraculoses de unes suposades pastilles per aprimar m'han donat la idea de bosquiman - era d'aquesta forma Edu ?. La segona part ja té més a veure amb l'escalada. Un altre cop i amb majúscules RODELLAR, dos dies fanàtics i egocèntrics entre el desplom del boulder del John i el desplom de Egocentrimos. A part d'una visita fugaç el diumenge al camino no ens hem mogut d'allà.

I això que tots anàvem mes petats que que el cavall del dolent, jo el divendres pegues fanàtics amb en Mckey a la Vendetta, al tercer engalomant l'últim dinàmic però abandonant per falta de dignitat i fe. La Julia amb un altre meso cicle a sobre. I l'Edu, doncs l'Edu venent aparells pel cor, que també cansa cony.

Al Ego s'ha fet el que s'ha pogut i el que s'ha volgut, ens emportem a la butxaca la Porque 7a+. De pas ultra fanàtic - llegeix bloc aqui - i de posar-li carinyu a la R. I el diumenge també apuntem la nena petita del sector de 8 a 14 7a. Entre una i l'altre gastem un parell de pegues -dignes ? - a la Pequeño Pablo 7b sense discussió i que de aquí poc tindrà la fama de ser la via més polida de l'Univers conegut.

Per cert l'Edu ens el van facturar el Lluis i en Jordi que ja portaven 3 dies marejant la perdiu per Rodellar, i tatxant vies per qui i per allà.




Jo a la part final de la Pequeño Pablo, foto Julia

9 comentaris:

Sergi ha dit...

Gran via la Pequeño Pablo però assequible pel grau. la Pedrosaurio tb és molt bona però bastant més dura.

Pau ha dit...

Va be saberho, el LLuis i el Edu me la van recomanar. la Pequeño esta molt sobada.

uasunflower ha dit...

no se exactamente lo que significa 'assequible', sobre todo despues de escalar en Rodellar..., yo prefereria PP en version 6c, empezando con la 5a chapa por arriba - y fuera la primera parte horrorosa de bloque pullida ...

Pau ha dit...

@usuanflower estoy deacuerdo contigo,si PP es 7a+ de 8 a 14 es 6c+ como máximo, o por decirlo de otra forma si de 8 a 14 es 7a+ PP es 7b+. Pero son números, es una gran via y es una lástima el deterioro - pulida a tope - que tiene, sobretodo la parte donde necesitas que este menos pulida.

Anònim ha dit...

Assequible és que per ser 7b, almenys ho era abans, no és pas difícil. A més, no té res a veure, res, amb la 8 a 14, també assequible per ser 7a+. Són vies d'estils diferents. La Pequeño Pablo (això de dir-ne PP és horrorós) és una bona via, de resistència. Però comparada amb Pedrosaurio es queda petita. La Pedrosaurio és un 7b brutal que podróem dir de gamma alta. Coi, que no tots els 7bs són iguals, ja sabem que el grau és orientatiu. La Pequeño Pablo és uma bona via per entrar en el 7b i, en canvi, la Pedrosaurio no.

Pau ha dit...

@Sergi la comparació amb la de 8 a 14 es per veure la disparitat de dificultats en un mateix grau que hi ha a Ego i Boulder del John. La Pablo lhan cotat a la nova guia de 7a+ sense cap barra. Com deia un escalador brasile aquest cap de setmana quan l'estas escalant tens la sensació d'estar esclant un 7b.

Sergi ha dit...

Però és que no s'ha de fer cas d'aquests decotaments. I bé, ja sabem que cada escola -o fins i tot cada sector a Rodellar- és diferent i amb una graduació més o menys generosa. Coi. Els 7a+ del Camino tb són discutibles. Però no els han tocat. Fins i to un 7a l'han posat de 7a+.
Elq ue és indubtable és que LA PEQUEÑO PABLO és uan magnífica via de dalt a baix. Q està sobada? com totes les bones vies, xq es repeteixen molt. Ara bé, és un 7b suau si el compares amb la Pedrosaurio que és un 7b dur i que s'ha fet menys. Però és que això passa a tot arreu

Pau ha dit...

@Sergi Okey Mckey :)

Aleix ha dit...

Res, una altra visita i es vostre... ;) un plaer haver-vos conegut bows, ens anem veient/llegint! salut!