dilluns, 13 de setembre del 2010

Suggerències a les Surgencias

Un diumenge qualsevol a les 7 de la tarda tornant per la profunda i imponent gorja a Rodellar. Una airet fresc ens segueix de forma perpetua pel fatigós camí de tornada. Anem deixant endarrere els diferents sectors tot visualitzant les mil i una taques de magnesi. Les parets resten finalment en descans. Estem fatigats, els plans per tornar a una hora prudent han tornat a fallar. Ens ho prenem amb calma, no paga la pena córrer ara.

Tres dies per Rodellar i la fatiga és enorme. Després de les clatellades a la Soldados de Salamina 7b+ del divendres amb l'Eduard varem fer un canvi de plans. No sabíem si la mala nit del dia anterior ens havia absorbit tota capacitat de bloqueig, pero el que si teníem clar era que calia canviar d'objectius. Això ens va portar a les Surgéncias.

A la paret de la Iron-Man 7b+ - antic 7c - i toca l'ombra i l'aire fresc s'accentua de forma notòria. Un recomanació del Joel ens porta a provar El Bicho 7b+, primer llarg d'un 8b quasi executat als nostres ulls per un Japo molt pero que molt educat. Bona gent.

Les Surgéncias al fons del riu.

Em sorpren gratament veure que a Rodellar també hi ha vies "fàcils", que no han patit el procés de decotació a la que semblen inmersos els mutants del vuité grau que coneixen de forma milimetrada les vies més "fàcils". Si ens agrada apretar, pero de tant en tant també va be per a la psicologia personal trobar vies que es deixen fer.


Eduard al "crux" de dalt del Bicho.

Després de dos caigudes el dissabte a la part dels degotalls de dalt de tot, el diumenge posem un un punt vermell tan l'Eduard com jo. Felicitats nanu pel teu primer 7b+. La Julia que s'apuntarà fanaticament al grup el dissabte a la nit, i aprofita per encadenar Coco Loco 7a+. Business pendents que la tenia una mica loca.

Com ús deia, a vegades una mica de vidilla ja va be. I si no pregunteu al Jordi o al Lluis que va passar-me a la Terrorismo el dimecres passat. Vaig caure de forma fatídica al invertit de dalt, quan ja tenia el redpoint al sarró. Per sort o per desgràcia el Lluis només em va gravar un pèssim tercer intent, on psicològicament i físicament ja no m'aguantava.


Encadenus interruptus from Pau Freixes on Vimeo.