dilluns, 27 de setembre del 2010

Tres dies, Tres Ponts.

N'hi ha que pensen que per encadenar primer s'ha de pixar. Tot i la rocambolesca transició entre les dues accions a algú li funciona. En el meu cas prefereixo el "per encadenar una bona nit hauràs de passar".

Tres dies, Tres Ponts. No estava molt clar vistos els pronòstics meteorològics. Però el tall paisatgístic entre els camps de secà i el pre-pirineus ens va donar inicialment un espai de temps irregular però acceptable. Variabilitat meteorològica els tres dies : fred, vent i calor. Un darrera de l'altre, a cada cicle lunar.

Preneu nota, a Organyà teniu un alberg on dormir per 15 euros amb esmorzar inclòs. I si teniu sort - o la desgràcia - podeu compartir aquesta estada amb 20 jovenetes hormonades fins a les orelles. Tot depèn del cantó que t'ho miris.

També interessant el restaurant - que no recordo el nom - al inici del poble, a banda esquerra venint de Coll de Nargó. Dotze euros per un menú inacabable, d'aquells que deixen sense alè a la cambrera i que provoquen mil rialles entre els comensals que no entenen ni papa de català i els tradueixes macarroniocament.

Aquesta vegada els astres es varen conjugar en una mateixa direcció, i entre sartenazo i cañonazo va caure Alt Urgell 7c ( potser 7b+/7c ), suposo que envalantonat per l'encadenament de la titan i amb el anti-aleje a la part de dalt tot va fluïr amb més facilitat. No gaires intents, de fet a la primera que surt el pas de baix - gracies un altre cop a un canvi de peus important, anotat per qui si no.

Però no en varem tenir prou, després de desmuntar la Xarrup 7c+ el mateix diumenge per incompareixença del físic ens endúiem la seva veïna Acròbata 7b. Via galàctica com dirien alguns amb una seqüencia delirant a la part de dalt. I un altre cop il·luminat per l'encadenament anterior de la mateixa fèmina re-segueixo els seus passos, aquest cop però flutant més que mai.


Sortint del primer sostre a Acròbata, foto Ville.

4 comentaris:

Jordi ha dit...

HOYGAN ME COMPRADO UN GRIGRI Y UNA CUERDA. ALGIEN ME ALLUDA A SKALAR. GRASIA DE ANTEBRAZO.

Pau ha dit...

Ja esta ja tenim el tipic Troll per aqui.

Aquesta fauna - de mitologia tolkeniana - esta fent furor ultimament en l'anomenat espai cibernetic dels bloguers d'escalada.

Per a mi es un honor que s'hagin fixat en la ridicula i blasfèmica pagina de FE i valor.

PD : Mantecatos te pillé !!!
PD2 : Veig que la crida funciona

Anònim ha dit...

Hola bou!
com segueixis així dintre de poc no et quedaran vies!!!
què fareu després? escalar descalços i sense magnesi amb les mans untades amb oli?

vinga bou, una forta abraçada! Salut.

Josep

Pau ha dit...

@Josep ja saps que de vies n'hi ha per tota una vida !!! A veure si ens veiem aviat, baixa per aqui nanu !!