dimarts, 23 de novembre del 2010

The derrotados tour

Despres d'un any amb Los Foragidos tornen a rular per la carretera Los Derrotados. Amb la carratera per davant, varen estar fugint de les tempestes i del public agressiu a Bruixes i Cornudella del Montsant per acabar pillant a la insòlita plaça de MasRiudoms.

Fidels als seus origens, van fallar un darrera l'altre. Albert baixista d'estètica Death Metal, Camíl ex bateria dels hipiosos MaldeQueixal, Julia cantant cosmopolita vinguda de tot arreu i d'enlloc i el flautista ornitorrinc Pau. Narco ranxerres a la Xorrera Gran 7b+ i totes les notes discordants. Marxen contents amb la llibreta buida pero amb la Xepa mes gran.


A la nit essició dels dos igualadins, ara ja ex The derrotados. La cantant i el flautista incorporan Juantxu Bou que toca les maraques i fan una visita inesperada a Margalef. Lloc original d'on sorgiren Los Foragidos.

Aquest cop fan una visita galàctica a Culample4 - també conegut com Cumple4, dislèxia del flautista. Sota un public humorístic i d'arrels sebadallenques o terrasenques - total es el mateix. Aquest cop afinen amb Batmovil 7a, Fanàtic 7a+, i Mas vale ser freak que maricon de playa 6c. Pero punxen fatal a la P.G.B 7b+.

3 comentaris:

maria freixas ha dit...

brother a vore quan em convides a una jornada d'aquestes!!

TR ha dit...

TRanki, que TÓ VA pÄ las MARACAS...

PGB ha dit...

Cumple-quatre.. ahhahaha!

Veig que tinc un repte de 7b+ ;)