dimecres, 18 de febrer del 2009

Kalymnos, tal i com està el Panorama ....

Dilluns ens aixequem tard, els dos dies d'escalada a Kalymnos ja comencen a passar factura i avui es preveu que serà un dia dur, molt dur. La idea era anar a la Grande Grotta, volia provar la famosa Trela 7a.

Després de l'esmorzar proteínic i que ens ha de permetre aguantar fins al capvespre agafem el cotxe i enfilem cap a l'aparcament del sector de la Grande Grotta, a no més de 5 minuts dels apartaments. Des del mateix camí que porta a la Grande Grotta també es poden aconseguir el sectors Spartakus, Jurassik Park i Panorama.

L'aproximació de 20 minuts amb un desnivell pronunciat ens serveix d'escalfament i per alguns de nosaltres per treure el fetge per la boca. Arribem i ens trobem un panorama certament desolador per un parell de raons. Moltes de les xorreres de la Grande Grotta estan completament xopes, en especial tota l'entrada de Trella. Però be aixo ja havia sigut la tònica habitual. El gran problema recau en el munt de merda de cabra que hi ha al sector, que barrejat amb l'aigua el converteix en un lloc certament poc higiènic. No vulguis imaginar que es agafar la corda amb les dents ....

Però Kalymnos és una illa amb molts recursos, i vist el panorama fem un canvi estratègic de sector per visitar el sector Panorama, just al costat de la Grande Grotta. Com els altres dies dividim els equips entre Montse i Sergi, i Pijuan i un servidor.


Grande Grotta i a la dreta el sector Panorama.

Per començar a escalfar i veure com responen els nostres cossos ens posem a una via aparentment assequible.

Uncle Ernie 6b : A la part dreta del sector, d'entrada fina i amb alguns alejes considerables. Petites xurreres barrejades amb alguns bolets. Molt bona però un pel psicològica, em cal un segon pegue per encadenar-la. En Pijuan que no va gaire fi de coco - i qui ho va ? -l'acaba fent de segon. Especial menció a la part final amb un xorreron impressionant tipus Roxy la Palmera. Molt recomanable.

Ens movem cap a l'esquerra i anem a buscar alguna via musical

Carpe Diem 6b : Més fàcil que l'anterior però molt més dinàmica, ametrallada de xapes i festival de xorreres petites, amb peus boníssims. Surt a vista, molt recomanable.


Montse a Carpe Diem

En Sergi i la Montse m'han deixat muntat el projecte d'avui Joggle & Toggle, anem a veure que passa

Joggle & Toggle 6c+ : Primeres tres xapes desplomades on cal encarar ràpid amb els moviments al llarg de tres bolets per després apretar a la sortideta, un parell de xapes més i repos sense mans. Un cop allà seguir una xorrera mastodòntica i sortir-ne al final per arribar a la R amb algun cantu petit. Surt al Flash després d'una lluita infernal.

Baixo esbufegant i flipant, el meu primer 6c+ al flash i realment he anat al límit total, xapant la R amb els braços totalment inflats. Veient el tema dono per bo el dia i no cremo més cartutxos, encara ens queden 5 dies d'escalada per endavant i val la pena reservar esforços.




Montse a la sortida de Joggle & Toggle

2 comentaris:

Anònim ha dit...

La foto del contrallum és molt wapa.I la de la noia a la via de xorreres també. Em podeu dir quina és l'època més acon sellable per anar a Kalymnos?

Pau ha dit...

Bones Anònim :P

A veure nosaltres varem estar-hi la primera setmana de febrer, tot i que es la epoca mes plujosa a nosaltres no ens va ploure cap dia. El problema es que a les nits hi ha humitat i els apartaments carda rasca tot i estar a 7 o 8 graus de temperatura.

Molta gent pel que se hi va per epoques de Nadal.

Pero pel que m'han dit els locals la millor epoca es a finals de setembre, principis d'octubre on encara tens temperatures per banyar-te al mar i el tipic turisme ja ha fugit cap a les grans urbes.

Si necessites quelcom més d'informació ja saps, salut