dimarts, 24 de març del 2009

A Calders hi falta gent, passi de temporada

Cagun tot que fanàtics que estem, Calders s'ha tornat la nostra segona casa. Amb l'Oriol, el LLuís i jo mateix estem pensant en posar uns llençols a sota el desplom i algun moble de l'ikea. Sota la Gravetat Zero no quedaria malament.

Per alguns la temporada s'ha acabat i per altres acaba de començar, tot depèn del context en el que t'ho miris. Per mi el concepte de temporada és, com ho diria, buit de significat : començo el dia 1 de Gener i paro el 31 de Desembre i entre mig faig veure que escalo.

Be deixem la xerrameca per un altre dia, la questió és que estem abonats al petament Caldarenc com diuen per allà. Setmana darrera setmana als migdia ens trobem a l'aparcament de dalt per baixar amb la Naia a batallar en els nostres projectes, i el dia que ve el Jordi ens quedem boca badats de com les fa totes a vista. Fent ridículs els nostres intents :).

Avui era final de temporada pel Lluís, diu que es treu l'arnes per un parell de setmanes llargues. La Gravetat se li resisteix. Tot i tenir-la apresa de memòria li falla aquella mica de pila per poder enllaçar la vintena de metres de desplom. Avui tampoc no ha sigut el dia tot i els tres pegues que li ha fomut l'han tombat.


Lluís a Gravetat Zero 7c


L'Oriol m'ha ensenyat el nou 7a que tenia per encadenar, Colla de Pencus 7a/7a+. Un pas de bloc dur - força dur - a mitja secció de la via i poca cosa més. Ha necessitat tres pegues i l'ha deixat encadenada. Si aquest noi no vigila es polirà tots els 7as de Calders, pareu-lo si us plau !!!

Oriol a Colla de Pencus 7a


Per la meva part, també tres pegues i per mala fortuna o les poques ganes que tinc d'encadenar no ha sortit. No voldria sortir-me de les meves directrius internes i pagar una ronda de cerveses a aquesta colla de Pencus !!!

Com que les vies de Calders són curtes i la tarda s'allarga hem tingut temps de muntar Barruts 7a. Un parell de pegues per crani i finalment el LLuís apunta un encadene més al seu scoreboard del 8a.nu.


Oriol a Barruts 7a

A dos de vuit tanquem literalment el sector, deixant darrera només la roca amb el magnesi i moltes esperances impregnada a ella.

Nois per cert, a partir del dia 1 d'aquest mes vinent agafo una temporada de vacances de treballar i estaré disponible al 100% per escalar tots els dies, s'admenten propostes. Una salutació a tots els bous i boues que segur que no són pocs ni poques.

4 comentaris:

Jordi ha dit...

Ja caurà algun 7a, només t'has de relaxar i deixar-te portar pels moviments i la roca. Llegeix algun consell que donen per aquí:
http://amortimer.blogspot.com/search/label/Psike

A més, ara que només escalaràs segur que el dia que menys t'ho esperis obriras la veda i cauran per efecte dominió.

Jordi ha dit...

Ah, felicitats Ori, estàs en ratxa! o millor dit, sembla que ja estas consolidant el 7a.

Joan ha dit...

Ei,
Jo tindré algunes tardes lliures i també algun dia sencer entre setmana. Ja em diràs.
Salutacions
Joan

Pau ha dit...

Joan, doncs et deixo el email pfreixes_AT_gmail.com

Aquesta setmana vinent ja la tinc una mica plena :), be de moment tinc lliures el diumenge i dilluns de pascua, si vols ja saps. Pero per la setmana següent, a partir del 13, tinc dos o tres dies lliures a falta de confirmar una sortida de tres dies a partir del 16 :P