diumenge, 7 de febrer del 2010

Pila, pila i més pila.

Contrastat, fer series al roco com un boig serveix per agafar pila - a part d'una mica més de bogeria. Aquest dissabte varem desembarcar al Racó de Missa tota la tropa i més : Jordi, Oriol, Lluís, Mackey, Sergi, Montse, Julia, Albert, Xavi, un servidor i un parell d'acompanyants.

Al Racó les vies són llargues, molt llargues. Des dels 30 metres les més curtetes a quasi la 40 algunes d'elles. Vies de continuïtat sobre forats amb un conglomerat que recorda un xic a l'Agulla del senglar. L'últim cop que vaig estar-hi amb en Salva al segon pegue al 7a del costat de Purolític els colzes ja miraven al cel i els braços s'ofegaven a cada galopada. Aquest cop però les coses van anar una mica millor, només una mica.

Escalfo a un suposat 6c - 7a per a mi - de trenta metres amb pas dur a la part de dalt, quan porto 12 xapes - o eren 15 ? - a la següent ja no puc mes i paro, només en queden dues fins arribar a R. Buff ja no recordava com eren de pileres aquestes vies ..... quina mandra repetir aquestes vies !!!!

Descanso i aprofito que la Montse ha deixat equipada Bufa 7a, durillu però boníssim. Torno a començar la inacabable excursió, forats i mes forats, cintes i mes cintes fins arribar a la penúltima abans de la R - unes 12 cintes per 30 metros llargs - on trobo un pas que em fon, xapo intento tornar a agafar aire i caic anant a buscar el cantu salvador per xapar l'última xapa. Que dur això de caure a dalt..... quina mandra repetir aquestes vies !!!!


Julia - si la veus - a Llarg 7b+, Foto Sergi.


Descanso una mica més i ara em poso amb un 7a pendent, el del costat de Purolític. Flotu, arribo al pas on hi ha un monodit, m'hi aixeco i amb massa confiança cerco un "cantell" petit on caic de forma estúpida, situació ? 1 cinta abans de la reunió altre cop ...... quina mandra repetir aquestes vies !!!!

Descanso una mica més i ara faig la Purolític 7a, boníssima. Vaig flutant, a tres quarts de via em veig tan fort que la faig pel recte pels mono-dits, i al fer el llançament al foradot caic un altre cop. Valgam deu ..... quina mandra repetir aquestes vies !!!!

Amb tanta mandra decideixo plegar veles i assegurar la Julia que li desmunta la via al Sergi, la via es diu Llarg 7b+, pq serà ?

5 comentaris:

Sergi ha dit...

Aquí falta una foto d'un paio tibant com un bou a la Bistec de Biceps...

Sergi ha dit...

Un altre tema és el resultat de la tibada...

Anònim ha dit...

VOLEM LA FOTO DE LA BISTEC!!!

LA COMUNITAT TREPA

Pau ha dit...

@sergi : deixo les teves fotos per un post per a ell solet !!

@anonim : sabem que ets el sergi fent presió darrera de l'anonimat :) !!!!!

Sergi ha dit...

Prometo fer-te un repor encadenant la Montgronyeta. Paraula!