dimarts, 12 de maig del 2009

I al final va caure

En Jordi i jo ens miràvem un a l'altre. Tot i fer el pas de forma diferent al final ens era impossible fer nostra la barana salvadora de la via. En poc temps arribarien l'Oriol i en Lluís i ja ens imaginàvem la pregunta. Què ha caigut la Cetaci ? Buff calla calla que ja portem tres pegues i estem fins als ous del pas de dalt.

Per si de cas només arribar ja varem bramar la mala notícia, la corda seguia passada i no pensavem dedicar gaires més esforços, un pegue més i prou. Esperem que l'Oriol que acaba d'arribar escalfi amb el primer tram i es miri el pas de bloc de dalt de tot, un cop baix la tornarem a provar.

Enfilo una mica menys nerviós la via, abans els nervis m'han traït i havia caigut amb el pas quasi resolt. Agafo l'últim degotall on faig el pertinent empotrament per xapar i llançar-me al tridit. Remunto peus com ja ho faig habitualment per cercar la regleta roma d'espatlla, aixeco el cos i llanço la ma dreta a la barana. Els dits es tornen a quedar a una de les rugositats sense agafar el foradet bo de la dreta. És igual penso, llanço la ma esquerra a la part esquerra de la barana, roma altre cop. Rectifico ràpidament i agafo el forat bo d'esquerra. Buaaa ja ho tinc bous, ja ho tinc. Surto pitant del desplom fent una ultima embranzida al triangle bo final, aixeco els peus, reubico el cos i surto cap a R. Ja esta nanus, ja està !!! cullons aquesta si que ha costat.


Oriol a Cetaci abans d'encarar els passos més durs

Baixo contentíssim, la via s'ho val. El pas de bloc es dur, està a dalt de tot i no es trivial resoldre'l. Ni llançaments ni res, amb estàtic és el millor. La ment es dilueix entre tanta felicitat i baixo les ànsies per fer una llarga sessió fotogràfica des d'una panoràmica oportuna.

Potser l'únic gust agredolç de la jornada ha sigut no poder treure el meu primer 7a al flash Josulai Lama. Per un error de veterania he fallat en el xapatge de la cinta abans de R un cop passat tot el tomàquet.

Destacar també l'encadenament del Jordi de Kriatura 7a, una via dura com ella sola. L'Oriol ha encadenat Josulai Lama per segon cop mentre en Lluís ha seguit la seva lluita amb Epicentre Craneal 7b+ per provar posteriorment una nova via al sector Babymat y el manu de Balmat 7a+.

Lluís a Epicentre Craneal





Jordi a Kriatura

11 comentaris:

PGB ha dit...

Enhorabona bous! Tant a tu com el Jordi! He de buscar un curro (o potser un no-curro millor, no? :P) que em permeti fer aquestes sortides fanàtiques que feu! ;)

Bé, a partir de la setmana vinent en parlem (a partir de les 18h) per matar els vespres per Gelida, Subirats, Santllors, Montserrat...

Fernando ha dit...

Hi. Felicitats per l'encadene.
Em podríeu informar.
La nova via. està a l'esquerra de la Kritura o a la dreta de la Terrorismo?
Salut

Pau ha dit...

Fernando la nova via esta entre Terrorismo Empresarial i la Fletxa. Salut !

TRanki ha dit...

Felicitats Pau...i a seguir apretant bows...jejeje és curiós que hi ha sectors que de vegades queden morts de fastic una temporada i s'acaben revitalitzant!

Em queda la via nova...seràq üestió d'anr-hi!

Pau ha dit...

Merci Tranki, el millor de la cova es la tranquilitat :) i les vies son molt bones. Per sort encara em queda molta feina pendent i tinc sector per estona :). La via nova segons el LLuís es força bona, té un pas de bloc a mitja secció i el demes cantu bo i no bo. Crec recordar que té una extensió d'una xapa i una altre R que no se molt bé si puja molt el grau de la via

TRanki ha dit...

HEHE,

Hola Pau...la 1a R suposoq ue és la de la SECTA, la via de la dreta...vaig equipar-la fa anys i panys ( encara deu haver-hi algun plo i tot)...i no vam sortir amunt perquè no ho veia possibñle...m'han cmentatq ue ara es passa el sostre...

També havia mira de obrir una via semihoritzonatl que creués la cova, de la KRIATURA a la dreta i de sota la SECTA ( des de baix a la drata)cap a la SECTA...ja m'ho miraré algun dia!

endavant amb el fanatisme bows!!!

Lluís ha dit...

Bones; el Pau aquest es un mutant de 30ipicu; ens està passant de 6a a 7b en questio de mesos.. i fa pinta que no pararà fins a la vuitena dimensió...

Quant a vies noves a la covabombers n'hi vàries.. avere si algun equipador ho explica... ho algun bow fa una visita i treu l'aigua clara en una tarda... entre la kriatura i la cetaci hi ha una que es diu "tigre i neardental" que em va semblar 7b (per dir algu; un unic pas de bloc que no em va sortir... podriar ser 8c+ vaya ustez a saber...; crec que no val molt la pena). A la dreta de la terrorismo una nova que es diu "Babymat y el manu de Balmat " que han pintat al peu de via nom i grau (calia pintar el grau?? posa 7a+.. hi ha un parell de xorreres-mocs bonissims que com es trenquin caldrà anar a buscar tipex...); la via es bona i jo vaig pujar nomes fins a una primera R que hi ha (i em va semblar 7a+); hi ha una altra xapa i una segona R (una mica romo-raro aquest segon tram...). Després ve la que te una fletxa pintada a l'inici que dedueixo que deu ser la secta, 7a curtet. I hi ha una altra nova que surt mes a la dreta i que busca tot l'arrc... hi ha una xapa amb maillon per facilitar un xape a mitja via... aquesta no l'hem probat..

Per cert.. al Tailandia i la Cova de les Cabres NO es pot escalar fins el 30 de juny!!! avere si despres ens tocarà plorar quan amplïin porhibicions...

Pau ha dit...

Tranky i Lluis : no estaria malament algun dibuixet aclaridor, pq ara ja m'estic perdent !!!

Lluis : en el fons l'únic realment cert es el tema de mutante, pero del color de la pell que sembla que estigui fotent terapia de bronzeado i els col.legues de bcn ja s'enfoten de la pinta piju que fotu :)

Anònim ha dit...

sembla que tenim amnesia...

Anònim ha dit...

informaros bien.

- "Tigre vs Neander" 7a ( a la derecha de la Kriatura)
de 7b nada de nada.

- "Babymat y el Manu de balmat" 7a+ ( a la derecha del "Terrorismo Empresarial 7b" 7c que flipao!! )

- " Acción extensión " 8a+/b? ( és la extensió de la babymat, un bloque durísssssimo de 7c+/8a)

- " Maitechu " 8a+? Via buenísima de continuidad i dos bloques uno en medio y otro entrando en la R)

-Al lado izquierdo de la epicentro craneal hay un proyecto 7c? que probe el otro dia(más duro que la epicentro)entrada guarríssima pero la placa és muy guapa.

Anònim ha dit...

ei jo també he encadenat la cetaci!! he trigat una miqueta, pero al final m'ha sortit!! oriol!!