dilluns, 4 de gener del 2010

Gloria i Infern, les antipodes a Margalef

Érem conscients del mal tracte que els nostres fornits cossos havien rebut la setmana anterior a cap d'any, les brutalitats mes inimaginables s'havien fet present en forma de series i mes series. Tancàvem un altre mesocicle d'entrenament abans d'acabar l'any. Miràvem atònits altre cop el full d'exercicis i una frase profètica ens somreia i alertava de quina seria el nostre rendiment : "No te comeras nada !!!, descanso"

Inconscients i sords davant de tanta realitat varem cavalcar cap a terres talibanes, Margalefistan. El Sergi, la Montse, la Julia i un servidor.

El dia 31, cap d'any. A la furgoneta la Montse comença a treure tot tipus de marisc, un darrera de l'altre : navalles, petxines, gambes, musclos, Llamàntol .... Cuinats amb alegria i estima ens omplen la panxa. Aguantem fins quarts d'una de la matinada i deixem caure els nostres cossos dins de la furgoneta arrecerats de la gèlida nit. Les hores passen i el cafè d'última hora fa acte de presencia, fent massa llarga la nit. Acompanyo la Julia amb el seu jet lag i dediquem poc més de 4 o 5 hores al descans obligat.


Àpat de cap d'any

L'endemà fem una visita al sector de Can Torxa on s'ens apunta el Jordi, el vent magnifica la sensació de fred. La Julia i la Montse encadenant els novells propòsits d'any nou, jo no puc ni escalfar tranquil·lament. El fred, el cansament i la poca clarividència m'obliguen a patir en algun 6b+ ..... A la tarda ens movem cap a Can Verdures, allà estarem a raser d'aquest maleït vent. Una llum s'entreveu davant de tanta foscor i el somriure de Carn d'Olla 7a m'accelera el pols, apreto les dents com sempre i de forma quasi miraculosa arribo a R posant cintes, comencem l'any amb nou grau a vista en el dia de més cansament acumulat !!!


Júlia i Montse encadenant els seus projectes


Llàstima de la bronca amb el sherif, pq si no el dia hauria estat perfecte.

L'endemà un cop apresa la lliçó fem via camp a través fins a les Espadelles. Una magnifica caminada de 30 minuts fent ziga zaga per esbarzers i un sota bosc tupit de trampes mortals ens ajuden a aixecar els ànims.

Amb la Julia seguim les directrius bàsiques, no apretar massa. Escalfem correctament en un 6b i un 6a+, per gaudir posteriorment a la fàcil però màgica Iler Krack 7a. Via de fissura, aèria i passet de tibar al sostre final. Realment d'uns moviments genials !!!!!

Veient que la cosa va com anell al dit aprofito que el Roger i el Ricard tenen muntat Draculin 7a+ ( 7b encobert com una casa ), per passar-les putes. Quatre cintes hiper intenses de monodits i bidits i després aguantar la pila fins a la R sota una placa semidesplomada i de pocs peus. La Julia ni la prova, i ben fet que fa, les forces les guarda per Franja de Ponent 7a. - another 7a on sight !!!


Julia a la feixa de Franja de Ponent

El Diumenge i com a ultim dia d'escalada anem a Finestres, allà estarem a raser del vent i el fred es podrà aguantar. I aquí la cago literalment elegint el projecte, mentre el Sergi encara a hores d'ara es llepa dels dits de la bonica Montgronyeta 7b+ jo em poso radio salil al meu dit - i per extensió tendó - per curar-me del trauma de l'entrada de Pitus i Flautes 7b. Quina llàstima pq a ultima hora del dia faré un tastet de la Montgronyeta i la deixaré amb dues caigudes i molta solvència .... haurà d'esperar.


Sector dret de les Finestres

10 comentaris:

TR ha dit...

hehe..

Booow, apreta fort però amb compte que la avarícia trenca el tendó!

Quan vas molt petat el problema es que els muscles de els braços no tiben mentre que pot succeír que si tens eñs dits forts t"agafes" fort de manera inconscient...allòq ue peti depèn dels punts "debils" que tinguis, des de estructures grans (espatlla, esquena, etc) fins a colzes, tunels carpians o les politxes.

a muerteeeeeee!

Salut

Pau ha dit...

A la Draculin ja vaig notar que tibava més el dit que l'avantbraç .... i mira que a la Pitus i Flautes vaig provar.ho tres cops fins a sentir el "cleck" que va recórrer tot el dit, ma i avantbraç .... pero per mes inri vaig baixar, 2 minuts de descans i vaig tornar a pujar saltant el pas del monodit ..

Maleida avaricia !!!

Sergi ha dit...

uauu! Gamba gamba això és un sopar com cal d Cap d'Any

Sergi ha dit...

mira q et vaig dir q et saltessis el mono... i escolta la teva progressió és brutal. ara bé, quin 7b en el dia has encadenat bou?

Pau ha dit...

@Sergi L'únic 7b que tinc el vaig fer al tercer pegue, el primer va ser aquell dia amb la Julia i basicament vaig pujar a treure.li el marron dels alejes sense quedarme en com resoldre els dos passos de la babaresa. El seguent dia que vaig tornar li vaig fotre de primer vaig caure al pas de bloc, vaig resoldrel i al tornar a pujar el vaig deixar encadenat.

Estrictament parlant podriem dir que no es en el dia pero 3 pegues i les condicions del primer pegue per a mi si que era en el dia.

Sergi ha dit...

Ep Pau, no t'enfadis. Que no és cap crítica. Només que no ho entenia i creia que et referies a un altre 7b. Jo ja saps que si tu dius que la via és a vista o en el dia, paraula del Senyor

Pau ha dit...

@Sergi no si no m'enfado gens :/ nomes narrava el fet. Ja saps que tot i els canvis de països seguim sent força pulcres en les estratègies - ja arribaran temps de més mamoneo :)

Jortx ha dit...

Tiu tiu tiu, aquests "clecks" no molen gents! Quan ho dius ja em vénen esgarrifances!

A seguir-li a mort al 2010, però amb cocu, tros de fanàtic!!

Sergi ha dit...

Com va el dit?

Anònim ha dit...

Des de la trobada amb el sherif que encara no em trec el rau rau a l'estòmac; ves que em va tocar la fibra!!! Avui he enviat un mail de denúncia als matins de tv3 reclamant containers a Margalef... explicant per sobre el que va passar... molt educadament és clar...

COI!!!! nos fem gasto i a sobre ens llancen injúries!!! quina ràbia!!!!