dimarts, 30 de març del 2010

El Temple

Dilluns al matí agafem les bikes i fem la visita obligada al Temple de les Tufes, Sikati Cave. Al crit de "tufa-tufa" fem els 40 minuts llargs entre paisatge feréstec al nord de la illa, en la recerca del forat/col·lapse que es va generar en una antiga cova, formant d'aquesta manera un lloc realment increïble.





Aquí ens concentrem en el primer projecte del viatge, Lolita 7a. Una via increïble, desplomada i plena de degotalls, coliflors i altres formacions innombrables. Equipada originàriament per Dani Andrada - suposem en el rock perl trip de l'any 2006 - amb espais entre bolts poder massa generosos - més que generosos.




Em toca muntar-la a mi i a vista caic al pas de bloc de la via - si si es una via de bloc tot i tenir quasi 25 metres de grans tufes i desplom continuat de no menys de 20 graus. I aprofito un parell de ponts de roca per posar dues vages per empetitir els 6 metres que hi poden haver entre seguros en alguns trams. Després d'això el Lluís s'he l'emporta a vista, jo al segon toc i la Julia titan també obre el seu marcador amb un encadenament al segon pegue !!!