dilluns, 19 d’abril del 2010

Atrapat en el temps

Com en Bill Murray a Atrapat en el temps, la tornada a Kalymnos sembla que ens va portar a una fase estacionaria però que creix productivament parlant. Hi ha senyals que ho indiquem.

Dues setmanes quasi calcades, quatre entrenaments de bloc i pila respectivament. Llargs com un dia sense pa i durs com el metall. Obviant les crides a la deserció d'algunes bones amistats s'ha seguit de forma obstinada aquesta inacabable obre d'art. Però aquí també hi ha aprenentatge.

El primer cap de setmana quasi malalts de son per culpa de les sessions tiràniques de pila amb descans d'un minut que ens havien deixat literalment ko ens varem arrossegar per Gelida i per Montgrony. El segon cap de setmana pero tot i repetir violentament els mateixos exercicis tirànics semblava que el cos responia amb molta més harmonia. Comencem a treballar un projecte nou al Vermell - si !! ho sé, en tinc molts d'oberts - que per ironies del destí ens portarà a la via del costat - ja t'ho deia Julia. Varem confondre - crec - la Vianant per la Pau Barrios, pero bé ara ja està fet.

Els passos de bloc de dalt surten quasi a la primera i puc alliberar ja al primer pegue el dinamic de sortida del descans al primer xapatge del desplom i resoldre el següent gracies a la magnifica /odiosa canya de la Julia. L'arribada a R m'aterroritza però, necessito més confiança per fer els 4 metres de 6b/6c que hi ha fins a ella. La placa de baix al segon pegue queda només amb una caiguda. Molt de treball per endavant però amb bones sensacions, crec que hi passarem algunes tardes davant d'aquest esperó. I si a sobre trobem la via correcta ja serà la pera de bo.


Julia camaleònica a la No Ho Se.

El diumenge el cos encara s'ha recuperat un xic més, i aprofitem per tatxar un parell de projectes de 6b+ i 6c pendents a Gelida i fer un pegue més que digne a la No Ho Se. Això comença a agafar aire i s'ensuma que per Rodellar trencarem els cantos.

Aquesta setmana, ultima repetició. Tres entrenaments mortals més i final de cicle. La roca ens espera.

16 comentaris:

Anònim ha dit...

ei!! superbou vull estar aprop quant tinguis el sobidon, que serà un impressionanat!!! el que esta subidonkalymnos es el lluis, dona gust veure'l escalar!! salut i força!!! oriol

Sergi ha dit...

Aquest paio arrancarà els cantos, va fort el puta. Però ja t'ha deixat dit el Miguel que més val ser modest...
Bé Bouot, com que jo també estaré a Rodellar hi haurà motivació màxia.

Salut i roca!

Pau ha dit...

@Oriol Vina a Rodellar el cap de setmana del 1 i 2 !!!

@Sergi D'aquesta forma et netejo els cantos massa grans i et faig una mica mes difícil el tema que si no ho fas tot onsight !!!

Sergi ha dit...

Els cantos? Si apujaràs el grau de les vies, rere teu no quedarà via,si amb els entrenaments que et portes, i amb la motivació, o bé faràs els forats més grans o bé arrancaràs les preses

TR ha dit...

hahah...la PAU és un "xic" més dura i antipàtica que la Vianant!!!

Vaig passar-li un flaix complet de la Vianant a la J., no sdubteu en usar-lo bows! és una via de més "continuïtat", preses més amables i passos més intel.ligibles...

La Pau Barrios és un plus més dura, amb l'aleje al crux ( no poseu allargos que ni els podreu xapar...), el pas clau digital total i el salt volat a la entrada....un flipe...però ojo que té tres vols curiosos.

El 7c de la esquerra té la sortida de la repisa putills i molt de bidit de 1a falange...no molava tant...

La nómada té un crux a bloc bastant dur, dels passos més burros de l'esperó, si entres per la Vianant i et passa abans del crunx és més guapa...

Que vagi bé el tema bows, a muerte!!!

LA de la dreta encara és més burra ( i fa mal), entre 7c i 7c+/8a...no sé, només em va sortir en tosrob...)

Pau ha dit...

@TR Joder Bou el pas de dinàmic de la Pau Barrios em va molar moltíssim, acaronar el forat gros de lateral esquerra anar pujant la cama mig talonejada fins arribar al bidit amb dreta, recolocar peus per cercar el bidit esquerra primer, rebot al segon bidit que esta a 10 cms i plas lanze al cantu gros !!!! Brutal el pas. Vaig trobar molt més dur el tros de la placa d'un parell de vols mes amunt

TR ha dit...

hhe..

Un cp controlat el pas "es fa" ( has de allibarra la ment i tal)...a mi em sortia rotllo peus volats, estil stbenet i tal...

Un cop al forta bo un altre bloqieug i el problema és queno pots reposar adequadament...

La placa en l'intent previ, la vaig mirar "recte" a piñón i no em movia bé ( bidits curts etc)...al final vaig trobar una mena de regleta a la esquerra, com lateral, que permetia aixecar peus i la resta semblant però arribant més còmode...m'han comentat que aquest canto o va petar o l'han reforçat...UN cop fet el pas clau OJO que has de arribar al xapatge...hi ha un mono ( crec) i un parell de romos vermells...NO VAL LA PENA posar-se un allargo...ni es pot xapar ni et pares massa...L'entrada a R controla-la, que NO CAUS però si falles el galleto és curiós...via "exigent" i emocionant, tot i que VIANANT és més BELLA aquesta fa més satisfacció fer-la!!!

Apali bows a seguir apretant!!!

De cara a provar projectes "galactics", ara que s'acosta el bon temps, a les tarde, algun dia feuy una ullada a "puja la febre"( per la dreta al crux...)...és un altre dels VIONS d'aquet grau, imprescindibles i dels guapos de veritat als voltants de BCN...per complementar al costat teniu la SABADELL ( 7a) GARRETES ( 7b/b+) i MOSSA (7c/b)...o la mateixa SIMPLY EXTREM ( 7b+) que es munta pel 6c de escalfar ( mare nostrum, un altre imoprescindible del sector!!!)

Sergi ha dit...

La Puja la Febre promet

Pau ha dit...

La Garretes ha mutat despres que es caigues el "telefon", s'haura de tornar a graduar !!!!

La Puja la Febre pel que he vist te un PASET a dalt dels que tomben a tot quisqui. ( ex 8a )

TR ha dit...

waw...serà qüestió de catar la Garretes!!!mmmm, igual demà....

LA PUJA té diverses versions..incialment dsprés del repòs es sortia prou factible uns passos recte i sota la xorrera hi havia un moviment de boulder...anaves de una microlefa tallosa amb dreta...a la esquerra una mena de bidit i amb dreta a un bidit doble, fet un empeine esquerre i un bloqueig sobrehumà...INHUMAAAANOOOOOOOOOOOO!!! ( que deia el vostre sensei Salva)...i a la xorrera...crec que hi vaig caure almenys 30 vegades abans de encadenar!!! Quedava de 8a+ "dur"...(jo ho trobava encara més dur i tot...)

Un temps després un company em va dir que s'havia fet a vista i que quedava de 7c o 7c+...( entrenàvem al boulder del Salva de Paral.lel)...VAIG FLIPAR...no ho enteina...hi vaig tornar...resulta que la mateixa microlefa, enganxada amb la DRETA et permet un lance a esquerra a una bona presa, on, a més, reposes,,,agafes la xorrera gairebé al final i fas el darrera moviment (extenuant això si) i amb pocs peus, en els romacos de sortida...

LA VIA és un DEU de línia, estètica, amb passos durs sense ser bloqueros, contínua, aèria, prou ben protegida, aprop de bcn...per sort esta poc feta pel qual encara té bon tacte tot i la edat...MOLT RECOMANABLE per no dir una de les imprescindibles en el seu grau...!!!

En quant a si és o no és 8a...bé, depèn de com ho miris...per mi és d'auelles que si estés en algun lloc segur que ho seria ( comparable a GAIA, PAraula de Stone, més dura segur que EL SISTEMA a MArgalef-que la QUE QUI COM a BELLAVISTA...etc...). A França els diuen "petit 8a". jo la trobo un vion a l'estil UNICORNIC de Stbenet, i SEGUR que és més dura que VIANANT tot iq ue són diferents...

RECOMANACIONS. encara que s'hagi de patejar us recomano APARCAR al port de GARRAF, passar sota el tune i entrar a cantera per anar al sector. L'aparcament a sobre el sector ( carrertera) no sé si encara hi és però és perillós i a sobre hi ha hagut més d'un petament de cotxe i robatori de vehicle sencer i tot...ojuuuuuuu!!!!!

Com a pas intermig no oblideu la SIMPLY EXTREM!!!!...un altre vión dels bons del sector...

i TERRORISME EMPRESARIAL ( entre el 7b i el 7c...)tampoc és una via deixar passar en un CV dels que es fan reconèixer..hehehe!!!

a APROFITAR EL SUBIDÓN- SUBIDoóóónnnn!

saluteeeee

TR ha dit...

iep vaig dislexic...la 2a versió de la PUJA la lefa tallosa es pilla amb ESQUERRA, pilles una altra regleta amb dreta , pujes peus i llances a DRETA, a calaix...per pillar la xorrera hi ha un bon canto de espatlla dreta, pujes a xorrera, xapes ( allargo recomabable), situes peus bé i fas pas final, bloqueig-lance a esquerra i remuntar...

LA penya que la prova així peta al lance a dreta i a la sortida de la tufa...

JODER COM EM MOLA XERRAR DE CANTOSSSSSSSSSSSSS !

Pau ha dit...

@TR Joder BOU ets una wikipedia de flashos !!!! Pero que consti que no m'he enterat de res amb tanta dreta i esquerra i que si vaig me l'apuntaré a VISTA :).

Vale ara fora conyes, joder haig de trobar el moment per anar a fer la Garretes i la Mossa, després ja vindra la Puja la Febre. Pel que respecte a la Simply Extrem no m'acaba de convèncer la línia....diguem asa :)

Sergi ha dit...

Collons Pau, la Simply és uan molt bona via. Era 7c al principi però va ser decotada. Té un pas de bloc entre al segoan i tercera cinta i un pas llarg a mitja via. Després, anar fent

TR ha dit...

HI ha due vies "magnes" de VIIº INAPEL:LABLES ...

LASS DIE RAIN a el CASTELL
SIMPLY EXTREM a GARRAF

Són vies que degut a la no resistencia no les posen de més grau però amb moviments en que has de estar per damunt dl grau per encadenar-les...i molt maques.

La Simply en un moment era una cappolavoro de l'esportiva..buah, el moviment de baix és bloquero però la crucifixion del mig era de les de peli...després una fissu cega i un romet bo de sortida.

tens de bo que es munta desde vies molt més facils a dreta i esquerra...

dew bow que això ja és un qlebrónnnnnn!

Pau ha dit...

@Sergi % Tr ....oido cocina. Haure de provar la Simply Extrem

Anònim ha dit...

confirmo Simply extrem es un viote. Tot i que et deix els dits fets pols, per que la regleta del pas mossega molt!! oriol