diumenge, 29 d’agost del 2010

Bendita Vendetta

Dissabte amb una calor inhumana d'aquelles que t'exprimeixen el cervell i et fan suar fins a tenir que remar vaig poder marcar un punt vermell especial. D'aquells que no et deixen indiferent. Vendetta 7c, sector la Xina a la Riba.

Allà ens varem topar amb un tal Jordi que també s'enduia minuts abans la Jocs de Llit 7c. Ja ho deiem aquella calda era inhumana i les regletes s'escapaven com bistecs en una renió de gossos. Una setmana abans vaig caure amb la R a la cara i aquest cop quasi també, finalment vaig optar per no xapar l'escalestric a la R i tot i perdre les ulleres en el moviment vaig xapar la R.


No hi ha molta història, tres dies força espaiats, una via molt al meu estil. Bloc sobre cantu generós i morfologicament parlant més assequible pels alts. Merci Julia per gastar els teus dies de descans assegurant al petit yayu.

Potser ha sigut la cirereta d'un gran agost - d'encadenes clar - on sembla que finalment el grau de 7b comença a solidifcar-se en la meva raquítica piràmide. Sis 7bs, un 7b+ i un 7c en aquest més d'agost.

Avui per celebrar el tema hem anat a Sadernes, a fer quilometres a vista com aquell que diu. Jo he acabat fet pols i els encadenes han sigut força més tènues : Fernando Gando 7a a vista, Silenci 7a caic a la R, 100% Mambo 7b les passo putes a les ultimes tres xapes, Calandra 7a+ ja no m'aguanto.

Salut i bloc.

4 comentaris:

uasunflower ha dit...

yes, fuerca de los congitos!!!

marc ha dit...

felicitats bou.

un que la te pendent.....

Pau ha dit...

Merci Marc, si hi tornes no dubtis a tibar del mono i sera teva :P

TRanki ha dit...

ahí bow, poc a poc i bona lletra! Al final topt arriba i sinó "todo va pa las maracas, com deia en MECA!!!!!